Навръх имения си ден Мисис България 2008 Ана Иванова отново

...
Навръх имения си ден Мисис България 2008 Ана Иванова отново
Коментари Харесай

Варненската Мисис България побесня: Само у нас усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве

Навръх имения си ден Мисис България 2008 Ана Иванова още веднъж бе предизвикана да разкритикува протичащото се в България, след следващо завръщане от Люксембург и Монако, където живее последните 12 години. В обществените мрежи тя изригна дни след благотворителната акция, която провежда, в поддръжка на националната стратегия ДЕТСКО ЗДРАВЕ ПИРОГОВ. 

Ето какво написа варненката Ана Иванова в профила си във Facebook:

" За следващ път се увещавам, че с цел да те отразят като вест в медиите би трябвало да си: плеймейт, спала най-малко с част от националния тим по футбол; фолк певица, сменила екстеншъна си няколко пъти най-малко за седмица; мис нещо си, определена в чалга клуб, само че с упоритости и мислийки си, че е родена със синя кръв или някоя  " известна персона " от инстаграм......

Преди броени дни направихме благотворителна акция в поддръжка на национална стратегия " Детско Здраве - ПИРОГОВ ". В опита си да дадем повече публичност на акцията и пробвайки се да съберем повече пари за децата на България, се свързахме с някои от огромните медии, тв продукции, радиа - тактично ни споделиха, че това не може да се отрази, тъй като " не е  в концепцията на формата ". Та изводът е: може да се разискват вести единствено дали Златка е бременна (защото очевидно това е нещо паранормално, в случай че се случи), Благо Джизъса какъв брой е платил за неповторимата си усмивка и....абе целият свят се върти към Big Brother и куп пошли вести. Но когато става въпрос за ДОБРАТА НОВИНА, НОВИНА - СВЪРЗАНА С БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ТИ, НОВИНА - КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МАЛКО МИРОГЛЕДА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОБСЕБЕНИ ОТ ПОШЛОСТТА - НА НАС ТАКТИЧНО НИ КАЗАХА: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА КАТО НОВИНА НЕ Е НОВИНА!!! Добрият пример - също!

Бясна е меко казано, само че очевидно в България има Война на световете, от толкоз доста еволюция на планетата единствено в родината ми времето тотално е спряло! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР