Навръх Игнажден коледари огласиха с песни и наричания за здраве

...
Навръх Игнажден коледари огласиха с песни и наричания за здраве
Коментари Харесай

На Игнажден малки коледари наричаха за здраве и берекет в Община „Родопи”

Навръх Игнажден коледари огласиха с песни и наричания за здраве и благоденствие постройката на община „ Родопи”. Учениците от трети клас на ОУ „ Неофит Рилски” в Ягодово пожелаха на управлението и на чиновниците в администрацията да се множат положителните каузи и наслада за тях и фамилиите им. Децата посрещна кметът на общината Павел Михайлов.

„ На Игнажден е доста значимо положителни хора да влязат в домовете ни. Затова съм благополучен, че през днешния ден, точно на празника, полазници в общината са нашите деца”, сподели кметът. Той благодари на гостенчетата за положителната сила и настроението и пожела да бъдат здрави и отлични възпитаници, с цел да са горделивост за родителите си.

Кметът съблюдава традицията и като добър собственик на общината изпрати децата с дарове. За всяко дете беше готова торбичка с лакомства. Овен това, за втора поредна година деца от община „ Родопи” получиха подарък от техни немски връстници, който идва при малчуганите посредством организация, която работи в интерес на обществото.

„ В тези сложни за страната ни дни още веднъж потвърждаваме,че единствено с общи старания може да се оправим. Няма нищо по-ценно на света от това да правиш добрини, а ние от Община „ Родопи “ сме постоянно подготвени да прегърнем всяка прелестна концепция, изключително когато идва от чистите детски сърца. Дано идната 2022 година да бъде здрава, сполучлива и щастлива. Светли и спокойни празници на всички! “, пожела кметът Павел Михайлов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР