Навръх Деня на благодарността Парис Хилтън изненадващо обяви, че е

...
Навръх Деня на благодарността Парис Хилтън изненадващо обяви, че е
Коментари Харесай

Изненада! Парис Хилтън стана майка за втори път

Навръх Деня на благодарността Парис Хилтън изненадващо разгласи, че е станала майка за повторно. 

11 месеца откакто посрещна своя наследник посредством сурогатна майка, Парис показа щастието от раждането на своята „ принцеса “.

42-годишната наследница направи изненадващо известие за Деня на благодарността в четвъртък, че е „ признателна “ за дъщеричката си, чието име е Лондон.

Тя показа щастливата вест, като разгласява розова бебешка дрешка с името „ Лондон “, разкривайки пола и името на бебето. „ Благодаря за моето момиченце “, написа тя към фотографията.
                             

По-рано тази година Парис показа, че е избрала името Лондон, в случай че в миналото има дъщеря, освен това преди повече от 10 години. 

„ Наистина се вълнувам от това Финикс да си има сестричка един ден – на име Лондон. Това е обичаният ми град и постоянно съм желала да кръстя щерка си по този начин “ , сподели тя в подкаст през март, 2023 година

След като в началото обърка почитателите, като не разкри дали бебето е на път или към този момент се е родило, Парис посочи в коментар в TikTok, че щерка ѝ към този момент е вкъщи, като написа: „ Моята принцеса дойде!! “

Това е второто ѝ дете със брачна половинка Картър Реум. Двойката посрещна сина си Финикс посредством сурогатна майка през януари.

Щастливата майка разгласява и сладка фотография на момченцето си в стори в Instagram, наричайки го „ батко “.
                             

Малко преди да разгласи новината за второто си дете, Парис поздрави почитателите си за Деня на благодарността, като изрази своето благополучие и признателност за прелестното си семейство: 

#Честит ден на благодарността!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР