Навръх 83-ия си рожден ден актьорът Петър Вучков сподели, че

...
Навръх 83-ия си рожден ден актьорът Петър Вучков сподели, че
Коментари Харесай

Петър Вучков: По наше време давахме по левче за верен отговор

Навръх 83-ия си рожден ден артистът Петър Вучков показа, че новите тв риалитита за умници се разграничават доста от тогавашните формати.

" Сега участниците получават доста повече пари. По наше време давахме по левче за правилен отговор. Най-умните си тръгваха с не повече от 150-200 лева ", сподели за " България през днешния ден " любимецът на генерации български деца.

Той не пожела да повдигне завесата кои са били хората, подготвяли тогава въпросите зад кадър. " Проф. Лилия Райчева работеше с тях. Те решаваха какви въпроси да се подберат. Гледахме обаче да не са прекомерно сложни, с цел да може да отговорят вярно повече хора и да се резервира духът на надпреварата ", сподели артистът.

По думите му той е водил " Минута е доста " цели 33 години, което било с две години повече от върха на паметната " Всяка неделя " на Кеворк Кеворкян. Вучков довери още, че познавал от едно време Ники Кънчев. Бившият водещ на " Стани богат " още тогава проявявал заложба на шоумен. Много от самите спечелили в " Минута е доста " през годините пък съумели да получат влиятелна работа и да създадат кариера с познанията си. " Тогава знанията се ценяха доста високо. Хората се стремяха да бъдат начетени ", счита Петър Вучков.

Легендарният тв водещ призна, че самият той и до момента се пробвал да дава отговор на въпросите в новите риалитита. " На първите пет давам отговор без проблем ", посочи артистът.

Вучков сподели още, че нямало да чества рождения си ден в заведение. " Предпочитам домашния уют. Ще се съберем със сина ми, който си пристигна във почивка от Съединени американски щати, със снахата и внучката... Съпругата ми ще подготви нашите обичани специалитети, ще изпием по пиво ", възнамерява водещият на " Бързи, смели, сръчни ".

През годините той е привикнал да приема доста от написаното за себе си с комизъм. Това обаче не се отнася за градската легенда с 30-годишна отминалост, че имал бакалия на столичната улица " Цар Иван-Асен ".

" Някога жена ми ходеше да оказва помощ в магазина за хранителни артикули на мой другар арменец, който още през 1992 година отпътува в Бразилия. Аз отивах вечер да я прибирам и някои хора, като са ме виждали постоянно там, споделили: " Вучков има магазин! ". Никога не съм имал магазин - нито там, нито където и да било другаде. Всички, които ме познават, знаят, че надали има човек в България, който да е по-далеч от бизнеса от мен ", безапелационен е артистът.

Той намира концепцията за събиране на всички водещи на шоута за умници през годините в общо риалити издание, в което да бъдат препитани, за доста забавна. " Със сигурност ще вземам участие ", даде обещание Петър Вучков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР