Навръх 8 март Светлата Гущерова получи редовното онлайн обяснение в

...
Навръх 8 март Светлата Гущерова получи редовното онлайн обяснение в
Коментари Харесай

Християн към Светлана на 8 март: Благодаря ти!

Навръх 8 март Светлата Гущерова получи постоянното онлайн пояснение в обич от мъжа си Християн Гущеров. Както постоянно обаче, той не го разгласява на фотография в профила си, което ще остане трайно, а го качи на стори - сиреч единствено за 24 часа.

" Благодаря ти, обич моя, за всичко! Честит 8 март! ", написа Мечо и, несъмнено, украси посвещението със фотография на благоверната си. Да, уверени сме, че Гущерова е останала доста горда от това посвещение и умира да разбере дали са го видели колкото се може повече хора, та да видят по какъв начин я либи мъжО й...

И в случай че мнозина ще се вържат елементарно на тези сантиментални " сапунени мехури ", то има хора, които не бих го създали за нищо на света и това са комшиите на многодетното семейство.

" Чудесно! Само не разбрахме защо й благодариш?! За това, че носи на пердах ли?! Или по тази причина, че и на главата й да се изходиш, тя ще продължава да седи при теб като куче? ", възмутено изригна съседка на Гущерови в нета.

Дамата, както и още няколко съседи преди, описа по какъв начин постоянно се чуват крясъци, обиди и звуци като от удряне или чупене на мебели от вкъщи на Гущерови. И нормално това се случва измежду нощите, когато всичко в близост е безшумно, а Хриси " хрисимо " се е насмукал като казак.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова романтично Гущерови
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР