Навръх 8 март Интерактив тенис носи изненада на дамите –

...
Навръх 8 март Интерактив тенис носи изненада на дамите –
Коментари Харесай

Женска вечер, но на тенис корта – започна записването за Ladies Night

Навръх 8 март Интерактив тенис носи изненада на дамите – към този момент е отворено записването за първия за годината напълно женски шампионат за любителките Ladies Night, който по традиция се организира през март.

Арена на дуелите в женската конкуренция ще бъде комплексът на тенис клуб „ Раковски-Бомел 9 “, който е до самия стадион „ Раковски “ в квартал „ Иван Вазов “ и разполагат с пет чудесно готови кортове на клей, които през зимата са на закрито и надлежно на топло.

Началото на шампионата ще бъде на 21 март, а в края на месеца към този момент ще бъде известна и първата шампионка за годината. В конкуренцията могат да се включат състезателки на всяко равнище като обичайно измежду тях има и доста начинаещи, за които това е първи допир с играта на точки в конкурентна среда. В първите кръгове те получават и съпернички на сходно на тяхното равнище, което подсигурява забавни мачове.

Форматът на Ladies Night е еднакъв с този на Вечерните шампионати на ITL. Двубоите се организират във вечерно време с начало от 20 или от 21 часа. Всяка участничка има опция да означи до два неуместни за игра дни.

Самите мачове се играят в два сета до 4 гейма с мини тайбрек при 3-3. При тъждество в сетовете се играе шампионски тайбрек до 10 точки за установяване на спечелилия, който се класира за идващия кръг.

Записването е на уеб страницата и продължава до 18 март като схемата е за 24 тенисистки, а съвсем половината места към този момент са заети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР