Навръх 53-ия си рожден ден легендата Йордан Лечков гостува в

...
Навръх 53-ия си рожден ден легендата Йордан Лечков гостува в
Коментари Харесай

Лечков: Всичко, което се случва в БФС, е неправомерно

Навръх 53-ия си рожден ден легендата Йордан Лечков гостува в студиото на " Преди обед ", където приказва за своите мемоари от най-паметния му гол и успеха над Германия на Световното състезание в Съединени американски щати, както и за обстановката в БФС, а и за това по какъв начин прекарва времето на пандемията.

" На рожден ден и на Йордановден не поканвам. Устроил съм се в Сливен. Всеки е добре пристигнал. Когато бяхме по-актуални, идваха повече хора. Сега идват по-малко. През 1994 рожденият ми ден беше доста прочувствен - ден преди мача с Германия. За мен целият ми живот е една смешка. Човек не би трябвало да се взима на съществено. Бяхме уверени в своите благоприятни условия в САЩ'94. Германците ни бяха подценили. Легнахме си в 5 сутринта. В Германия ми дадоха огромна сцена, на която да се осъществявам. Не бях добре признат в Германия след гола, тъй като отстранихме международния първенец ".

" Ако си физически квалифициран, ще си душевен резистентен. За мен цикълът би трябвало да бъде затворен. В Хамбург се усещах най-добре. Всичко е подредено. Човек не може да има единствено триумфи. Все още имам крепко семейство с двама сина, които ни ядосват всеки ден. Или по-точно ние тях ядосваме. За мен е огромна машинация, че всички живеем за децата си. Ще прозвучи егоистично, само че всеки живее за себе си. Децата би трябвало да имат своята независимост. В чужбина българите съумяват. Виждам съм доста кадърни хора в чужбина, със страшни мнения за тях, а в България... Оплюваме си нацията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР