Навръх 11 май – Денят на Св. св. Кирил и

...
Навръх 11 май – Денят на Св. св. Кирил и
Коментари Харесай

Вижте Корнелия Нинова като абитуриентка

Навръх 11 май – Денят на Св. св. Кирил и Методий и патронен празник на Класическата гимназия в София, Корнелия Нинова отвори фотоалбумите и сподели своя фотография като абитуриентка. На любопитния кадър шефката на социалистите театралничи с класа си в двора на учебното заведение, което е приключила, а с всички нейни съученици са накипрени с рокли и костюми по последната мода за 80-те години на предишния век.  „ Неизбежно на този ден нахлуват спомените от времето, прекарано в престараване над латинския, старогръцкия и старобългарския в Класическата гимназия. Много учихме, само че и доста се забавлявахме. Където и да сме на 11 май – нашия патронен празник, преподаватели и ученици на Националната гимназия за антични езици и култури „ Св. Константин Кирил Философ “, постоянно сме дружно и постоянно мощни, тъй като „ dum spiro spero “. Честит празник, скъпи наши невероятни учители, цветущ празник, класици! “, написа Нинова към архивния кадър, провокирал стихия от мнения в обществените мрежи.

Въпреки дистанцията на времето и натовареното всекидневие Корнелия не е скъсала връзка с приятелите си от учебно заведение. През 2018 година тя не пропусна да почете с наличие другарската среща, провежда от класа ѝ, по случай 30-годишнината от завършването им и се събра на една маса с съвсем всички свои съученици, както и с класната си ръководителка, която и до през днешния ден надълбоко почита.

След като взема кетап за приблизително обучение, Нинова се устремява към Юридическия факултет на Софийския университет, където затвърждава славата си на отличничка. Студентските години за нея обаче не минават като при множеството ѝ сътрудници, тъй като тъкмо тогава пламва любовта ѝ с нейния дълготраен брачен партньор Митко, а малко по-късно на бял свят се появява и единственият им наследник Рафаел, който през днешния ден е 26-годишен млад мъж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР