Наводни се старата част от сградата на общинската администрация от

...
Наводни се старата част от сградата на общинската администрация от
Коментари Харесай

Некачествен ремонт със съмнителен изпълнител в Неделино наводни общината

Наводни се остарялата част от постройката на общинската администрация от злепоставен покрив. Ремонтът е юридически от родители на някогашната счетоводителка на общината, заяви кметът на Неделин Боян Кехайов.
„ Ремонт на покрива е юридически преди четири години, само че некачествено и са нанесени вреди. Там сме дали пространства на " Социално подкрепяне " и " Бюро по труда " и вследствие на изобилните превалявания има наводняване “, изясни кметът.
Служителите изнесли техниката и документите, с цел да не се мокрят. Сега с подръчни средства се пробват да покрият, с цел да предпазят пространствата.
„ Вчера приехме бюджета и са ни утвърдени средства за нов ремонт, защото това нещо продължава към този момент много време. Направеният ремонт е на стойност над 30 хиляди лв.. Ние сме отправили няколко предложения към компанията реализатор, дори и правосъдна процедура сме водили против нея, само че не можем да открием лицата, на които да връчим поканите. Фирмата е на родителите на някогашната основна счетоводителка на общината “, сподели Кехайов.
По думите му вредите са много, тъй като вследствие на дъждовете освен в този момент, а и отпреди мухълът и влагата са проникнали на всички места.
Служителите са се преместили в други канцеларии и не престават да работят.
Цялостен ремонт на покрива ще се прави обаче през пролетта, когато се стопли, тъй като покривът е с асфалтова настилка и температурата би трябвало да е не по-малко от 10-12 градуса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР