Навлизането на Уран в Телец е събитие, което последно се

...
Навлизането на Уран в Телец е събитие, което последно се
Коментари Харесай

Уран в Телец: един дългоочакван и необичаен транзит и значението му за всяка зодия

Навлизането на Уран в Телец е събитие, което последно се е случило преди цели 84 години – планетата влиза във всяка зодия през този значителен интервал от време, защото се задържа в един зодиакален знак за 7 години.

Уран в Телец е отслабена позиция, тъй като Уран се концентрира върху бъдещето, а Телецът е обвързван с предишното. Телецът ръководи парите, работата, материалните придобивки, сигурността, земеделието, изхранването, изкуствата и музиката.

Уран ще бъде в Телец до 26 април 2026 година Това е доста време, с цел да се забавят нещата, само че в последна сметка ще си заслужава. За последно Уран е бил в Телец през 1942 година , по време на Втората международна война и Холокоста. Така че това е време на по този начин нужните промени и преоценка на самите нас.

Вижте по какъв начин Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през идващите 7 години:
 Как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през идващите 7 години  Как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през идващите 7 години  Как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през идващите 7 години  Как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през идващите 7 години
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР