Навлизането на новите технологии на пазара на телевизори и монитори,

...
Навлизането на новите технологии на пазара на телевизори и монитори,
Коментари Харесай

Топ 5 на най-скъпите телевизори в света

Навлизането на новите технологии на пазара на тв приемници и монитори, както и предлагането на големия брой марки докара до фрапантното намаление на цените им. Всички си спомняме, когато се появиха първите плазмени тв приемници преди 15 години, по какъв начин цените им бяха астрономически високи, а и доста малко марки ги предлагаха. Към днешна дата това към този момент е история. Стремежът на фирмите е да оферират все по-достъпни ценово и все по " умни " екрани. Но все пак има една дребна и извънредна ниша от свръх богати хора, за които някои от водещите производители създават единични бройки на умопомрачителни цени.
Нека разгледаме петте най-скъпи тв приемници в света.

На пето място - BeoVision 4 – 103 с цена от $140 000...

 5
Ако сте на мнение, че размерът има значение, то този тв приемник е за вас. Със своите 103 инча диагонал на плазмения екран и 100 Hz периодичност на лъчение Bang & Olufsen за следващ път демонстрират, че с съображение са един от водачите в производството на първокласни и високо софтуерни артикули. BeoVision 4 е екипиран с всички най-нови технологии за картина и тон. Помислено е и за придвижването на екрана, 180 градуса в посока желанието на притежателя, което се реализира чрез електромотор и се ръководи от отдалеченото.
Все отново, за тази цена ще е обидно да ставаш от дивана...

На четвърто място - Sharp LB-1085 LCD TV, с цена от $160 000...

 4

Този 108-инчов LCD тв приемник от Sharp бе показан преди 5 години, само че и до ден сегашен цената му остава непроменена. Яркостта на екрана е 400 cd/m2, а времето за реакция е 6 милисекунди и дава качество 1080p на картината. Не е нещо, което не сме виждали и при по ниските класове тв приемници, само че при диагонал на екрана от съвсем 3 метра, очевидно цената си е заслужена.

На трето място - Panasonic 152 inch Plasma TV, с цена от $500 000...

 3
Навлизайки във финалната тройка съразмерно на цената пораства и размера. Този 152 инчов плазмен тв приемник от Panasonic дава зашеметяваща резолюция от 4096 от 2160 пиксела. Теглото му е с невероятните 480 кг. и предлага разграничено 3D изображение в HD качество. Технологията на лъчение на изображението е същата, която се употребява в киното. Макар, че при тази цена умерено можеш да си купиш дребен киносалон.

 

На второ място - Stuart Hughes, PrestigeHD Supreme Edition, с цена от Щатски долар 1 500 000...

 2     2.1

Няма неточност, цената е фактически такава - 1,5 милиона $! PrestigeHD Supreme Edition е тв приемник, които е изработен в действителност за супер богатите. Тука естествено цената не е поради технологията в него. Този 55 инчов тв приемник е основан от 19 кг, жълто, 22 каратово злато, също по този начин той има 48 отлични диаманти нарязани в кръгла форма и с тегло 0,75 карата на парче, а в случай че това ви се коства малко, с цел да подсилят ексклузивността му /е, с цел да оправдаят и цената/ рамката му е осеяна с топаз и Aventurine скъпоценни камъни.

На първо място - Stuart Hughes' PrestigeHD Supreme Rose Edition, с цена от $2.26 милиона...

 1

За тези, които желаят по-скъп тв приемник вкъщи си от TV PrestigeHD Supreme Edition, този 55 инчов PrestigeHD Supreme Rose Edition е единственият вид. Теглото му е едвам 35 кг, само че 28 от тях са от 18 каратово розово злато, също така, този извънредно безценен тв приемник е отрупан от 72 броя еднокаратови, ръчно обработени диаманта. Ето по какъв начин свръх богатите се отделят от просто заможните.

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР