Навлизането на Blackrock, най-големият мениджър на активи в света, на

...
Навлизането на Blackrock, най-големият мениджър на активи в света, на
Коментари Харесай

Защо Биткойн ETF на Blackrock ще повлияе добре на Етериум и Tradecurve ?

Навлизането на Blackrock, най-големият управител на активи в света, на пазара на Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) е забележителна стъпка напред в всеобщото приемане на криптовалутите. 

Това развиване евентуално ще бъде от изгода освен за Биткойн, само че и за Етериум (ETH), Tradecurve (TCRV) и други криптовалути по редица способи.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Скорошно показване на цената на Биткойн (BTC)

В ход, показващ възходящото доверие на Уолстрийт в криптовалутите, Blackrock, водещият международен световен управител на активи, неотдавна разгласи подаването на заявление за Биткойн борсово търгуван фонд. Това монументално решение евентуално ще има далечни последствия в областта на криптовалутите.



Цената на Биткойн (BTC) към този момент усети въздействието, като се увеличи от $28,468 до малко над $31,400 в границите на една седмица след оповестяването. Пазарните анализатори деликатно наблюдават това развиване, като допускат, че то може да е предвестител на нов бичи пазар на Биткойн (BTC).

Създаването на ETF ще направи Биткойн (BTC) по-достъпен за обичайните и институционалните вложители.  

Много вложители към момента изпитват стеснение или не са осведомени с директното закупуване на Биткойн (BTC), съхраняването му и ръководството на своите частни ключове. Един ETF би разрешил на вложителите да получат експозиция към Биткойн, без да се тормозят за тези механически аспекти.

При толкоз доста бичи настроения на пазара анализаторите чакат растежът да продължи и цената на Биткойн (BTC) да доближи най-малко $36,000 в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР