Навлизаме в нов период на развитие и на Европа, и

...
Навлизаме в нов период на развитие и на Европа, и
Коментари Харесай

Сергей Станишев: И в България, и в Европа, търпението на хората е на изчерпване

Навлизаме в нов интервал на развиване и на Европа, и на България, разяснява президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и началник на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Сергей Станишев на обичайната следновогодишна среща с публицисти на баница с шансове. Той заключи, че 2018 година е била година на митинги.

" Търпението на хората в доста обществени браншове и в България, и в доста европейски страни, е на привършване и който не го схваща, ще допусне фундаментална неточност ", счита Станишев. По думите му това изисква дейности, промени, които да отговорят на упованията на хората.

" За левицата главното предизвикателство е ние да бъдем носители на смяната в Европа ", разяснява президентът на ПЕС. Затова платформата на европейските социалисти ще се основава на три типичен полезности - независимост, тъждество, приятелство . По думите му главните им съперници са класическата обичайната десница и крайната десница, които ръководят дружно в България, в Австрия и в Екологичен потенциал.

Сергей Станишев съобщи, че ще бъде търсено образуване на необятен лявоцентристки алианс. " Предстои сериозна борба, предизвести той.

Ако ръководещите продължат с този ритъм да основават кавги, предварителните избори не са изключени, сподели Станишев и разясни: " Това сътвори чувство, че страната тъпче на едно място и затъва в тресавище ".

" Има потребност от смяна. Това е късмет за Българска социалистическа партия да бъде тази смяна. Българска социалистическа партия има всички благоприятни условия и шансове да се показа добре и да завоюва европейските избори ", разгласи той.

" Българска социалистическа партия мъчно се активизира за европейски избори. ГЕРБ са доста добре смазана машина за избори, за всевъзможни ", призна Станишев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР