Навлизаме в кръг 32 с поглед към борбата за третото

...
Навлизаме в кръг 32 с поглед към борбата за третото
Коментари Харесай

FPL Fantasy Manager - Селекция / Кръг 32

Навлизаме в кръг 32 с взор към битката за третото място и плейофите за оставане в групата. ЦСКА направи поредна неверна стъпка от която се възползва Лудогорец и "Орлите " са съвсем сигурни първенци.

Любимите ни мачове в идния кръг 32 са: Верея - Лидогорец, Витоша - Черно Море и Септември - Дунав

В нападението гласуваме доверие на Радослав Василев, Клаудиу Кешеру и Ивайло Димитров

След разочарованието от оставянето на пейката на Радослав Василев в миналия кръг, считаме че в идния титулярното му място е обезпечено. Черно море гостува на най-слабата отбрана в Първа лига / Витоша има позволени 60 гола/. Моряците са в серия от 5 мача без загуба, а Радослав Василев се разписа 2 пъти в предходния мач сред двата тима. Клаудиу Кешеру се трансформира във любимец за продобиване на голмайсторския приз след травмата на Каранга в мача реванш за купата. Лудогорец са в отлична форма откакто вкараха 19 гола в последните 7 мача (по над 4 гола/мач).Те разполагат с най-хубавото нахлуване (83 гола) и най-хубавата отбрана (19 гола) в лигата, а Клаудиу Кешеру означи 4 гола във вратата на Верея през този сезон. Ивайло Димитров е последното ни предложение в нападението, откакто положителната му форма класира Славия на финала за Купата.

източник: Нова Броудкастинг Груп

В средата - Мисиджан, Иван Тилев, Едвин Джеси и Галин Иванов. Иван Тилев несъмнено е играчът на Септември, който прави мощно усещане. Бързото крило натрупа цели 55 точки в FPLFnatasyManager и е бюджетно предложение, което да отвори място за по-скъпи играчи. Едвин Джеси се завърна в игра против Левски след травмата си и мигновено раздвижи играта на "червените ". ЦСКА означи цели 11 гола на Ботев в миналите мачове през сезона. Славия загуи едвам 1 от последните 10 мача, като "белите " не са отбелязали гол в 1 от последните 14 срещи. Галин Иванов е играчът във форма и има 59 точки в последните 7 мача/ 5 гола, 3 асистенции и 4 пъти Играч на мача/.

източник: Нова Броудкастинг Груп

В отбрана - Лудогорец и Септември са с най-големи шансове за чиста мрежа. Септември играе против втората най-слаба офанзива в Първа лига / Дунав/. Ротациите на вратата и в отбраната на Лудогорец могат да ви основат проблеми, само че Пластун наподобява твърдия титуляр в в центъра на защитата. Черно море завоюва единствено едно от послените 7 гостувания, Славия има едвам 2 чисти мрежи в последните 13 мача, Берое - Левски и Ботев - ЦСКА са непредсказуеми, тъй че заобикаляме играчи от тези тимове в защитната зона.

Успех на всички мениджъри!

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS : https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
Android : https://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР