Навигирането в изпитанията и премеждията на популярността в средното училище

...
Навигирането в изпитанията и премеждията на популярността в средното училище
Коментари Харесай

Учениците в средните училища са тормозени, защото нямат чаши Stanley: Те се „смеят и сочат“

Навигирането в тестванията и премеждията на известността в междинното учебно заведение е нещо, което девойките в предучилищна възраст знаят прекомерно добре, с маркери за статус, като да вземем за пример какви спортове, извънкласни действия и другарски групи, от които са част.

Сега това включва каква марка бутилка вода имат.

Вирусната чаша Stanley се трансформира в знак на известност в междинните учебни заведения — и даже в началните учебни заведения — и тези, които нямат такава, в този момент са обект на тормоз, заяви The Cut.

Едно 13-годишно момиче на име Далия не беше известното момиче в междинното си учебно заведение в Далас, защото беше новото момиче предходната образователна година, само че когато влезе в учебно заведение със своята чаша Стенли, внезапно тя не беше по-дълго незабележим.

„ Всеки ден, когато вляза в учебно заведение към 7:45 сутринта, всички идват при мен и споделят: „ О, Боже, одобрявам твоя Стенли! “ или „ Много е ужасно, желая Стенли тъкмо като твоя! “, сподели пред изданието осмокласникът. „ Кара ме да се усещам като че ли съм известе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР