Навигацията насочила баретите от ГДБОП на грешен адрес, но първоначален

...
Навигацията насочила баретите от ГДБОП на грешен адрес, но първоначален
Коментари Харесай

Навигацията пратила барети на грешен адрес в кв.Левски

Навигацията насочила баретите от ГДБОП на неверен адрес, само че първичен " арест " е бил осъществен. Грешката е станала в границите на извършената предходната седмица интервенция на Специализираната прокуратура в София по следствие на проведена незаконна група за рекет, имотни измами и разпространяване на опиати. Тогава бе обявено за претърсени повече от 20 адреса в общо четири столични квартала, арестувани бяха 21 души, на 5 от тях са повдигнати и обвинявания.

Пред БиТиВи семейство от столичния квартал " Левски Г " описа, че в началото баретите са нахлули в техния апартамент, като и са разрушили вратата на жилището им. Мъжът е бил и задържан с белезници в началото. Семейството настояват, че са били и удряни, а против мъжа е бил употребен и електрошок. В жилището е имало и няколко месечно бебе.

Първата среща на служителите на реда била със живеещата насреща майка точно на " задържания " мъж. Полицаите не са се показали и са се държали извънредно жестоко, в това число и с обръщения " отпадък ". На въпроса ѝ какво става, те дали отговор, че " ще разбере от малкия екран ".

След като служителите на реда разбрали, че са сбъркали блока, свалили белезниците от мъжа и брачната половинка му и изчезнали за секунди. По-късно пристигнал шефът им и се извинил, като споделил, че такива неща се случват, а повода била, че ги объркала навигацията им.

Припомняме, че на брифинга във връзка интервенцията шефът на ГДБОП удостовери за подобен случай. Тогава стана обаче ясно, че " грешката " се отдава на съмнения за " разпънат чадър " от страна на 5 РПУ в София върху проведената незаконна група.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР