Навън става по-студено, но не в душата, на душата трябва

...
Навън става по-студено, но не в душата, на душата трябва
Коментари Харесай

Великолепие на цвета и блясъка на ноктите ви

Навън става по-студено, само че не в душата, на душата би трябвало да е топло и комфортно. Ние сътворяваме това вътрешно положение за себе си, сътворяваме атмосфера и се проникваме от нея. Ние сме топли и щастливи, когато цялото семейство е у дома, когато всичко е наред, когато просто пуснете обичания си филм, поръчате пица и се наслаждавате на времето дружно.

Съгласен ли си? В последна сметка думата топлота не е единствено за палещото слънце и парещия пясък, а по-скоро за това, което е в сърцата ни. И ние сме в положение сами да контролираме този климат.

Например при невенчетата обстановката е малко по-различна. Чувстват се топли, когато са покрити. И когато домакинята е възхитена от това покритие, това е двойно прелестно. Като цяло желаех да попитам дали обичате да прекарвате време в маникюр, харесва ли ви този развой или за вас е като изтезание, което би трябвало да изтърпите, с цел да забравите за три седмици? Или може би към момента се наслаждавате на процеса?

Ела при майстора, дай му химикалките си и просто не мисли за нищо 2 часа, до момента в който ти вършат магия над писалките. Много бих желал вашият вид да бъде тъкмо вторият, тъй като всичко е взаимосвързано, с какво въодушевление сте пристигнали до маникюра – това е резултатът).

В нашата селекция сме събрали хрумвания за маникюр, които към този момент можете да търсите за празника на Нова година, да се потопите в атмосферата на празника и магията през днешния ден, тъй че по-късно да не се постанова да бързате да измисляте дизайн за вашите нокти.

Необичайно и доста красиво

Червен френски маникюр

Какви красиви необикновени цветове

Златен френски маникюр

Колково е красиво

Красив и необикновен дизаие

Нежна основа и хубав дизаин

Кафявото е в наклонност

Тъмно червен цвят с леки златни  частици

Нежна и красива основа

Зелен цвят с леко гальовен отенак

А може би черно матова основа

А аленото е също в наклонност

Нещо красиво за нова година.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР