Навън се стопли, което предразполага вече да се обличаме по-лятно.

Навън се стопли, което предразполага вече да се обличаме по-лятно. ...

Соня Немска вае сочно дупе във фитнеса, вижте я.Навън се стопли, което предразполага вече да се обличаме по-лятно. Това се оказва сериозен проблем най-вече за жените, които не са се грижили за тялото си през зимата.

Певицата Соня Немска е такъв пример, затова с първите топли дни тя поднови посещенията си във фитнес залата. Тя си похапва от всичко и не може да пази диета. Иска обаче да бъде в максимално добра форма за лятото и предстоящите й почивки край морския бряг.

Очевидец издаде пред наш репортер, че Соня се е впрегнала да прави дупе. Не минава ден без да прави упражнения за стегнати задни части. Пред инструктора си обяснявала, че иска да догони задницата на Джей Ло.

Соня решила да се вкара във форма и след последната й почивка в Солун. В басейна на хотела се засякла с гръцката звезда НикосВертис. Изпитала неудобство от неоформеното си телосложение и се заканила, че веднага след като се върне в България се захваща със сериозни и усърдни фитнес тренировки. Вече седмица спазва обещанието си.

Източник: marica.bg