Навън може и да е кучи студ, но в душите

...
Навън може и да е кучи студ, но в душите
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако се пуснаха от спалнята! Показаха топ гъзарския си апартамент

Навън може и да е кучи мраз, само че в душите ни е топло, другари! Причината за това е елементарна - Пиленцата от Монако напълно скоро ще се съберат физически! С боязън следихме сторитата на Боби Манекена, който документира пътуването си от София до Френската Ривиера, с цел да стигне до Нина. 

Междувременно Нина се отдаде на мемоари и заля Instagram със фотоси от Сен Тропе. Ето да вземем за пример жилището на Пиленцата, като със стрелките в карусела ще може и вие да се разноските из топ гъзарията:

Виж още: Става още по-горещо! Лидия пусна фотография от джакузито на Наско Колев

Последвалите фотоси и видеа от Сен Тропе обаче са много старички, съдейки по облеклото на хората и обстоятелството, че съгласно Гугъл сега там са едвам 4 градуса. 

Само преди седмица Нина разгласи, че двамата са се разделили, а по-късно и изясни повода - имали различия върху тематиката деца. Но както се случва по филмите, различията са в предишното, а двамата заздравиха връзката си.

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " най-накрая разкри нещо за себе си и посече Мани

Самата Нина е в трепетно очакване на идването на другото Пиленце. Тя показа сторита от дребните часове на деня, в които написа на британски, че постоянно ще си чака Пиленцето и, че нейното семейство е просто фантазия. Как да не ги обичаш?

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР