Навън има 15 човека, които са неизкъпани, гей, наркомани, малоумници

...
Навън има 15 човека, които са неизкъпани, гей, наркомани, малоумници
Коментари Харесай

Щрихи от нощта: Депутат от ГЕРБ обижда протеста на “наркомани“. Всички мирно пред химна

" Навън има 15 индивида, които са неизкъпани, гей, наркомани, малоумници и на места по един професор ". Това, става известно, е отношението на депутата от ГЕРБ Андрей Рунчев към и " хартиената коалиция ", който течеше под прозорците Народното събрание,

Мнението си Рунчев е споделил не от трибуната, само че Ивайло Мирчев от " Демократична България " свидетелства за казаното. Разпространи го във фейсбук. За думите на народния представител от ГЕРБ свидетелства и Илина Мутафчиева от Демократична България.

Реакцията в обществените мрежи против Рунчев не закъсня. А измежду известните бе: " Добре, че сподели нещо, че да разберем, че има подобен народен представител ".

Андрей Рунчев може да не (беше) всеобщо известен, само че е характерен представител на партията на Бойко Борисов. Сега е първият му депутатски мандат - преди този момент е на значими постове в общинската администрация на Бургас. Рунчев е общински водач на ГЕРБ в Бургас от лятото на 2022 година - изкачва се в партийната подчиненост след оставката на Иван Вълков. Последният бе дълготраен депутат.

Рунчев е някогашен шеф на общинското дружество " Транспорт " в града, а през 2020 година е определен и за ръководител на управителния съвет на футболния клуб " Нефтохимик ". Въпреки тези позиции, на страницата му в уеб страницата на Народното събрание против " специалност " и " езици " под името му стоят празни полета.

Все отново от биографията му - не от уеб страницата на Народното събрание, се схваща, че е магистър икономист. Днес той е заместник-председател на комисията по превоз и известия, както и член на тази по икономическа политика и нововъведения. Участието му в парламентарния надзор досега се върти главно към тематики, свързани с Бургас.

И да, от началото на 48-ото Народно събрание името му изплува за първи път, и то по какъв начин. Откъм ГЕРБ и " героя " към този момент няма реакции на свидетелския роман..

Изявата на представителя на ГЕРБ не бе единственият миг, настрана от полемиките, който блесна по време на 18-часовия парламентарен маратон, почнал в четвъртък и завършил в дребните часове на петък. След като депутатите бяха прекарали близо 14 часа в залата, малко след среднощ зам.-председателят на Народно събрание Цончо Ганев от " Възраждане " изиска да се пусне химна, " с цел да се приключи тази седянка ".

Последва неуместна обстановка, в която ръководещият съвещанието Росен Желязков разгласи, че ще се ревизира дали има техническа опция да се пусне химна, а в случай че не - ще го направи от телефона си. Когато той прозвуча от колоните, народните представители станаха на крайници, с цел да го изслушат.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР