Навални и ротацията са дневния ред на външни сили. Това

...
Навални и ротацията са дневния ред на външни сили. Това
Коментари Харесай

Възраждане ще искат помощ от ЕС да не влезем в Еврозоната

Навални и ротацията са дневния ред на външни сили. Това съобщи пред Българска национална телевизия Деян Николов, общински консултант в София от Възраждане.

Според него  не визира българските жители, а за Възраждане борбата е за референдума за българския лев. Това бил и дневният ред на хората.  да не допусне допитването, по мнението му. Нямаме народна власт, регистрира Николов. Започваме от ден на ден да приличаме на тоталитарна страна , счита той.

Възраждане ще желаят помощ от Европейски Съюз да не влезем в Еврозоната, стана ясно от коментара му. Идеята да отпадат таксите за университети е опит да се залъже инфлацията и дори имало данни, че МФ ще излъже каква е инфлацията в страната, с цел да влезем в клуба на богатите.

Задава се мигрантска рецесия, уточни Николов за самолетите с бежанци. отваря кутията на Пандора, акцентира съветникът. Върви се към надзор на наличието, съгласно него.

и си направиха сглобка в сглобката, сподели Николов за драмите в СОС. По думите му вярно е  да върне решенията на СОС. Моделът ГЕРБ продължава в София , акцентира той. В СОС имало предложения, както се изрази Николов, от ляво, от дясно, от горе, от долу за корупционни схеми. Казали му, че за един мандат в СОС можели да се изкарат десетки милиони.
 Възраждане започва петиция против решението на Конституционен съд за референдума за лв.
Възраждане започва петиция против решението на Конституционен съд за референдума за лв.

Тя ще бъде изпратена в Екологичен потенциал след европейските избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР