Навални е убит, това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

...
Навални е убит, това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит!

" Навални е погубен ", това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук профила си. 

По-рано през днешния ден съветските управляващи оповестиха, че съветският опозиционер и изявен критик на президента Путин - Алексей Навални, е умрял в пандиза. 

" Навални е мъртъв?! Не - Навални е погубен! Режимът го умъртви! Това е ликвидиране против демокрацията. Необходим е мощен напън върху Кремъл и повече помощ за Украйна ", съобщи Борисов. 



Преди време Навални се разболя тежко по време на полет от Сибир до Москва и изпадна в кома. Екипът му упрекна Кремъл, че го е отровил - обвиняване, което съветската власт отхвърля и до през днешния ден.

Отровеният Навални беше откаран в болница в Берлин, където медиците потвърдиха, че той е бил токсичен с новичок - нервнопаралитично вещество от руската ера. Възстановяването му лиши месеци.

След като се възвърне, Навални избра да се върне в Русия, където по-късно беше задържан, наказан по обвинявания, които съгласно него са политически стимулирани, и остана в съветски затвори до гибелта си.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че федералната работа по пандизите прави всички нужни инспекции във връзка със гибелта му.

Руският държавен организация ТАСС написа, че Владимир Путин е бил осведомен за гибелта му.

 
 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР