Навъх Рождество Христово поругаха гроба на убитите Дарина Министерска и

...
Навъх Рождество Христово поругаха гроба на убитите Дарина Министерска и
Коментари Харесай

Поругаха гроба на убитите Дарина и Никол навръх Бъдни вечер

Навъх Рождество Христово поругаха гроба на убитите Дарина Министерска и дъщеричката й Никол. Това заяви почернената майка и баба на двете жертви - Ваня Министерска във Facebook.
Още по тематиката


" Весели празници! А дали ще са радостни по-късно което заварихме? София, гробищен парк Бакърена фабрика, м.62. Извикахме защитата, която общо взето сподели, че нищо не може да направи, нищо не зависи от тях. Представител на администрацията също идва, като " съвета " беше подайте тъжба до шефа на Гробищни паркове София, но след празниците. Два пъти звънях на 112 и двата пъти отхвърлиха подпомагане, не могат да изпратят полиция, тъй като за сигурността на парка дава отговор защитата от общинска охранителна компания Егида. Явно и това ще е от случаите, които влизат във високият % разкриваемост на Министерство на вътрешните работи на закононарушенията, но то ясно, отвод от подпомагане, оголен случай, пито платено! ТАКА ЛИ Г-Н МИНИСТЪР НА Министерство на вътрешните работи ПАЗИТЕ ОБЩЕСТВОТО ОТ ПРЕСТЪПНОСТ? Параграф 22, нищо ново в България, прекачване на отговорност до безспир! Хайде някой движимост в региона на следствието да ми каже по какъв начин се проверява кражба без даже да се види мястото? Та запитвам аз, това частни гробища ли са? Кой ще поеме отговорност в случай че дойдем на следващия ден и плочата я няма? И от кой да желаяме помощ и подпомагане, от арменският поп ли? Защото в тази страна очевидно няма нито защита, нито полиция, нито пък някой да си свърши работата за която получава пари! ", написа покрусената Ваня Министерска.

Делото за насилствената гибел на Дарина и Никол продължава на 14 януари в Софийския градски съд. Подсъдим за двойното ликвидиране е приятелят на Дарина и татко на Никол - Викторио Александров.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР