Наум Шопов проговори под сурдинка
Водещият, който втори сезон върти шоуто

...
Наум Шопов проговори под сурдинка
<br
>Водещият, който втори сезон върти шоуто
Коментари Харесай

Наум Шопов издаде: Режисирани ли са скандалите в „Ергенът“?

Наум Шопов проговори под сурдинка

Водещият, който втори сезон върти шоуто за обич „ Ергенът “, проговори за ставащото зад кулисите.

Лекарят, който избира да изкарва лесни пари като инфлуенсър и водещ призна, че с ергена Евгени Генчев са си станали „ приятелки “.

Дали това се е случило и с първия ерген, фитнес гуруто Виктор Стоянов, екранният доктор Борис Тасев от „ Откраднат живот “, мълчи.

Но Шопов-младши твърди, че макар духовната непосредственост с пианиста, покорил международните подиуми, той не може да се постанова над избора му на дами. Нито коя да остави, нито коя да продължи с присъединяване си.

На въпрос на почитателите дали ергенът си е намерил обичана измежду 25-те моми и траял ли е връзката с нея и след екран, Наум Шопов резервира безмълвие. Но не отговори нито позитивно, нито негативно на любопитната питанка.

От кухнята на шоуто по Би Ти Ви той показа единствено, че на участничките вършат безвъзмездни прически и грим. И им дават цялостен камион с първокласни облекла и рокли, с които дамите за сърцето на Евгени се обличат за коктейлите.

 „ Само че свадите и сцените на ревнивост, както и борбите сред участничките, не са режисирани. Категорично! Те се дължат само на тяхното образование и характер “, дебело акцентира водещия Наум Шопов.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР