Наум Шопов-младши реши да смени скъпия си Мерцедес с електромобил,

...
Наум Шопов-младши реши да смени скъпия си Мерцедес с електромобил,
Коментари Харесай

Наум Шопов смени колата заради с къпото гориво

Наум Шопов-младши реши да смени скъпия си " Мерцедес " с електрически автомобил, видя Lupa.bg. Актьорът реши да се лиши от немското возило поради скъпия бензин. " Искахме да усъвършенстваме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от " Тесла " - аргументира се звездният правоприемник.

Звездата от сериала " Откраднат живот “ към този момент е горделив притежател на Модел 3 на " Тесла ". Автомобилът дълго време бе обсебил артиста, който бе твърдо решен да си го купи при първа опция и мечтат му към този момент е реалност. Цената на колата варира сред 60 000 и 100 000 лв. според от положението и годината й на произвеждане.



Екранният доктор Тасев има уязвимост към колите и не крие, че се задържа по най-вече една година с дадена кола. Наум се похвали, че е минал 2000 км за 110 лева Толкова му е коствал токът за това разтояние, което е минал.

" Много значимо беше колата да бъде бяла, тъй като всичките ни коли са били бели " - споделя във видео Шопов, който не може да се нахвали с новата си " играчка ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР