Наум Шопов-младши и колежката му Ирина Митева, които в сериала

...
Наум Шопов-младши и колежката му Ирина Митева, които в сериала
Коментари Харесай

Съдбата Разтърси Д-Р Тасев От „откраднат Живот“

Наум Шопов-младши и колежката му Ирина Митева, които в сериала „Откраднат живот“ са екранната двойка лекар Борис Тасев и финансовия шеф Ина Фотева, разплакаха цяла България в предпоследния епизод на шестия сезон на здравната драма.

След поредност трагични събития в сюжета и знакова среща сред Ина и сякаш мъртвия й брачен партньор Иво Фотев красивата възлюбена на доктор Тасев направи проблем с бременността. При прегледа се открито, че сърцето на детето в утробата й е спряло.

Лекарите в болница „Св. Кирил“ провокираха раждане на мъртвия плод, а на него участва и героят на Наум Шопов. Докато Ина ражда и двамата плачат, а по-късно желаят да видят мървото детенце. „Извинявай, че мама не можа да те опази“, беше една от разтърсващите реплики на персонажа на Ирина Митева.

Час след излъчването на серията Наум Шопов-младшисподели в „Инстаграм“ следното признанието: „Това, което гледахте през днешния ден, беше най-тежкото нещо, което ми се е случвало в „Откраднат живот“. Наистина ми беше извънредно мъчно да вземам участие в тази сцена и ме държа няколко дни откакто я заснехме. Искрено скърбя за хората, които са го претърпели наистина“.

Под фотоса заваляха десетки мнения, като съвсем всички хора, измежду които доста майки, споделяха, че са се разплакали на сцената, написа „Монитор“.

През седмицата стана ясно, че шестият сезон „Анатомия на гнева“ няма да бъде последният за сериала. След като се наложи екранната болница „Свети Кирил“ да бъде бутната, вдъхновен от високия рейтинг на сезона с присъединяване на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов, Ани Пападопулу и Теодора Духовникова, продуцентът Евтим Милошев инициира градеж на нова постройка, твърди Пик. Снимките на седмия сезон предстоят.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР