Naughty Dog обявиха, че PC версията на първия The Last

...
Naughty Dog обявиха, че PC версията на първия The Last
Коментари Харесай

Забавиха премиерата на PC версията на The Last of Us Part 1

Naughty Dog оповестиха, че PC версията на първия The Last of Us Part 1 – The Last of Us Part 1 – ще излезе малко по-късно от плануваното. Играта трябваше да се появи на трети март, а новата ѝ дата на излизане към този момент е 28.03.2022. Изтъкнатата от студиото причина за това е желанието на Naughty Dog да показа играта във допустимо най-хубавата ѝ форма. Студиото регистрира страхотния триумф на телевизионната акомодация на HBO и желаят да се уверят, че хората, които ще се срещнат за пръв път със света на TLOU няма да останат разочаровани.

„ Да научаваме за вашата обич към акомодацията на HBO, да виждаме красивите изображения, основани от вас посредством фоторежима и и да узнаваме от ден на ден за това по какъв начин светът и персонажите, които създадохме преди съвсем десетилетие продължава да доближава, както до нови по този начин и остарели фенове на играта въодушевява всекидневието ни всеки ден. Тези спомагателни няколко седмици ще ни разрешат да сме сигурни, че версията на The Last of Us дава отговор на вашите и на нашите стандарти “, пишат Naughty Dog.

В края на предишния месец стана ясно, че телевизионните серии по играта са освен за Sony, PlayStation Productions и HBO, само че и за Naughty Dog. Освен, че стартира да гони върхове на безспорния доминатор на HBO „ Игра на тронове “, сериалът е предизвикал нараснал интерес към първата игра и изданието ѝ за PS5.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР