Научно е доказано, че нашите вътрешни преживявания и чувства се

...
Научно е доказано, че нашите вътрешни преживявания и чувства се
Коментари Харесай

Болката в тялото отразява проблемите в живота ни

Научно е потвърдено, че нашите вътрешни прекарвания и усеща се демонстрират във тип на физическо заболяване. Ето какво издават болките в другата част на тялото ни.
Глава
Главата „ боли “ от мисли, обилие от информация или размишления за нещо и угнетяване на страстите. Този проблем приказва за ниско самочувствие и боязън, както и за вътрешни упреци.
Врат
Вратът свързва главата (ума) с тялото (сетивата). Проблемите с шията демонстрират дисбаланс сред двете.

Очи
Очните болести се свързват с липса на далновидност, боязън от бъдещето и отвращение да погледнете оттатък носа си. Глаукомата е в следствие от отвращение да простите и да приемете предишното.
Зъби
От проблеми със зъбите се оплакват хора, които са нерешителни и се опасяват от вземането на решения. Заболяванията на устната празнина се свързват с терзания на душата. Устата символизира приемането на нови хрумвания.
Устни
Сърбеж, напукване на устните и херпес - тези проблеми се появяват, когато човек е разкъсван от противоположни усеща. Честото ухапването на устните се приема за израз на самонаказание поради избрани усеща.
Гръб
Гърбът символизира поддръжката. Проблемите с него демонстрират липса на морална опора. Човек има вяра, че не е обичан или е заставен да крие личната си обич.
Ако болният загуби пъргавина, това значи, че не може да демонстрира обич към другите. Сковаността от лявата страна се свързва с проблеми в проявата на обич към околните, а от дясната страна - към света.
Кръст
Болките в кръста се свързват с прекомерния фокус в предишното и по-специално в региона на материалните богатства, парите, партньорствата, дома, децата и работата. Болката в тази област допуска, че човек желае да има нещо, с цел да се усеща по-уверен, само че не смее да признае това пред себе си или пред другите.
 Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен
От всички мъчителни положения, които засягат индивида, главоболието и мигрената са най-често срещаните. Причините могат да бъдат както въ...
Стави
Болките в ставите са предизвикани от потиснатия яд. Артритът се демонстрира при чувството, че човек не е задоволително обичан. Честите изкълчвания на крайниците демонстрират, че разрешаваме да бъдем манипулирани прекомерно постоянно.
Проблемите с коленете се свързват с дебелоглав, горделивост и подтиснат боязън.
Пищяли
Проблемите с пищялите демонстрират спорове в житейските правила. Може би вашите идеали са рухнали или може би желаете нещо, което опонира на вашите морални полезности.
 Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен
От всички мъчителни положения, които засягат индивида, главоболието и мигрената са най-често срещаните. Причините могат да бъдат както въ...
Болката в прасеца затруднява придвижването напред, ходенето или бягането, тъй че тя се обвързвана с нашето отношение към бъдещето и способността ни да вървим напред в живота.
Стомах
Дори лекарите удостоверяват, че гастритът се предизвиква от тревога и нервно пресилване. Стомашните проблеми демонстрират, че непрекъснато живеете в неопределеност, липсва ви сигурност в живота.
Язвата на стомаха приказва за възприятие за непълноценност, боязън и неустановеност.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР