Научната и образователна свързаност е един от приоритетите на срещата

...
Научната и образователна свързаност е един от приоритетите на срещата
Коментари Харесай

Президентът Радев опроверга твърденията, че инициативата Три моретае политико-военен съюз срещу Русия

Научната и просветителна съгласуваност е един от целите на срещата на върха на районната, на която София ще бъде хазаин през юли. Това уточни президентът на конференция, обвързвана с българското председателство, представен от БНР.
„ Науката към този момент е водещият фактор в развиването на стопанската система. На Срещата на върха в София нашата упоритост е да сключим съглашение сред съответните научно-изследователски, просветителни, научни центрове в тези наши 12 страни, тъй че да дадем вероятност на младежите, взаимно да разпростират научния капацитет, който, съгласно мен, е голям “.
 Президентът ще открие конференция за „ Три морета “ Президентът ще открие конференция за „ Три морета “
На 8 юни, вторник, в „ София Хотел Балкан “ от 13.00 часа президентът Румен Радев ще открие конференцията „ Инициатива &...
Президентът опроверга изказванията, че самодейността " Три морета " е политико-военен съюз против Русия и се пробва да откъсне района от Европейския съюз:
„ Следващата нечиста сделка по какъв начин тази самодейност би оживяла, да отреже тръбите на съветския газ от изток на запад към Европа. Страшно неуместно е това да се твърди тъкмо в страна, където една тръба, наречена " Турски поток " мина със забележителна скорост през България, и освен мина, ами ние българите платихме за нея до стотинка, влизайки в задължения, с цел да пренесем гратис съветски газ от Турция до Сърбия. Инициативата била, с цел да откъснела нашия район на Централна източна Европа от Европейски Съюз. Нищо сходно - Европейска комисия и Германия са стратегически сътрудници на тази самодейност “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР