Научихме много тежък урод, че не трябва да имате троянски

...
Научихме много тежък урод, че не трябва да имате троянски
Коментари Харесай

Петков: Служебният кабинет да не изпусне да резервира слотове за газа през септември

Научихме доста тежък изверг, че не би трябвало да имате троянски кон в обединението, тъй като тогава не можете да постигнете нещата, които желаете. Трябва да се фокусираме върху това да имаме 121 депутати, самостоятелни от задкулисието. Няма да вършим безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ, без значение дали ни се обаждат от Щатите.

Това съобщи от Раднево съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Никой не ни се обажда, тъй като знаят, че никой не може да ни повлияе. Независими сме от непознати играчи, финансирания и непознати сили. Ще имаме повече специалисти с повече бели коси. Няма да сме единствено млади. Това са част от уроците, които научихме за последните 7 месеца ", добави Петков.

" Шоуто на Слави в политиката омръзна на всички. Борисов, Слави - това са хора от Прехода. Време е да затворим тази страница ", акцентира той.
Кирил Петков разяснява и газовите доставки за страната ни. Той уточни, че най-важното сега е с лужебният кабинет да не изпусне да резервира слотове през септември .

" Говорих с енергийния министър на Гърция и той ми показа, че това, което е очаквал - по-интензивни диалози с българското държавно управление, не се е случило, само че значимото сега е септември месец. Тогава ще бъдат търговете за
слотове за цялата друга година. Много е значимо служебното държавно управление да не изпусне тези слотове ", уточни съпредседателят на " Продължаваме промяната " и разясни, че резервирането на слотове за доставка на газ през януари, февруари и март се случва точно през септември.
" Трябва да имаме всички вероятни варианти на диверсификация. Най-важното е да има сигурност на доставките. Зимата би трябвало да бъде посрещната по- най-хубавия метод. Изчисляваме да използваме същата тактика както за електрическата енергия, да я създадем и за газа по този начин, че да има предвидимост за цената на газа с механизма за отплата. Направихме го за битовите консуматори, само че в този момент мислим, че това би трябвало да се направи за всички ", разяснява още Петков.

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР