Научих, че има списък с имена на министри от медиите.

...
Научих, че има списък с имена на министри от медиите.
Коментари Харесай

Кой дръпна шалтера?

" Научих, че има лист с имена на министри от медиите. Не знае кой стои зад този лист с министри ", съобщи пред бТВ министър - ръководителят в оставка акад..

" Преговорите бяха прекратени, това знам аз ", изясни той.

" Някой различен дръпна шалтера и изпрати госпожа Мария Габриел с този лист при президента ", сподели Денков.

" Не желая да разясня, въпреки всичко имаме още няколко дни ", съобщи той и изясни, че никой не моли за договаряния.

" Не поканвам Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова на договаряния, само че имаме още дни и приканвам водачите да вземат участие. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не вдигаше телефона през последните две седмици на никой. България има потребност от държавно управление. Като отидем на избори какво ще реализираме? ", съобщи акад. Денков.

Иначе той изясни, че постоянно е казвал, че има доверие на Габриел. А дали е бил прав като я е определил като красивото лице на мафията, Денков отговори, че постоянно е бил по - обран и разясни, че просто животът го е научил на това.

На договарянията, които са минали акад. заяви за следващ път, че нито Борисов, нито са се появявали. 

На въпрос в името на кои висши цели ПП-ДБ биха траяли да ръководят с ГЕРБ-, министър председателят в оставка отговори: " В името на България ".

Очаквайте детайлности!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР