Научете кой от кралското участие е поканен за гост-редактор за

...
Научете кой от кралското участие е поканен за гост-редактор за
Коментари Харесай

Кралското семейство взима участие в издаването на британския Vogue

Научете кой от кралското присъединяване е поканен за гост-редактор за септемврийското издание на английския Vogue. 

Както всички знаем, Меган Маркъл подари кралското семейство с още един заслужен правоприемник. По настоящем херцогинята на Съсекс е в майчинство и не е обременена със отговорностите си от кралския двор. Но всички знаем какъв работохоколик е тя и с какъв брой доста действия се е захващала през живота си. Да ви напомним, че тя беше сполучлива актриса и се е снимала в известната холивудска продукция „ Suits “. Освен това беше основен редактор и създател на начин на живот уеб страницата The Tig, който за жалост към този момент не действа поради отговорностите си, които закупи откакто стана част от кралското семейство.

За наслада на всичките ѝ фенове, които са сърфирали на драго сърце в нейното виртуално пространство, тя още веднъж ще се завърне в цифровия свят, защото е поканена за гост-редактор за септемврийския брой на английското фешън списание Voguе, заяви Cosmopolitan.

Много измежду нас желаят да подражават на неподправения жанр на Маркъл и желаят да имат класата, която тя излъчва и тъкмо заради тази причина тя се съгласи да редактира едно от най-популярните фешън списания в международен мащаб.

 Кралското семейство взима присъединяване в издаването на английския Vogue Harper’s Bazaar

Меган Маркъл няма да приложи единствено журналистическия си опит в септемврийския брой на списание Vogue за 2019, тя също ще взе участие и във фотосесия, която ще бъде снимана идната седмица в някое от кралските имения, тъй че има късмет принц Хари и дребния Ачри също да вземат присъединяване в някои от фотосите.

 Кралското семейство взима присъединяване в издаването на английския Vogue British Vogue

Тя не е първият член на кралското семейство, който непринудено ще се появи или редактира списание. Кейт Мидълтън също се появява на корицата на английския Vogue през 2016 година, а принц Чарлз приема поканата за гост-редактор и редактира издание на Country Life през 2013г.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР