Научете какво вещаят таро картите за дните през седмицата от

...
Научете какво вещаят таро картите за дните през седмицата от
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 7-13 юни

Научете какво вещаят таро картите за дните през седмицата от 7 до 13 юни 2020 година.
Понеделник - Пентакли
 Карта таро за 5 юни за всички зодии Карта таро за 5 юни за всички зодии
Според таро хороскопа за 5 юни, ориста е подготвила изненади на множеството зодии. Но Везните и Скорпионите ще бъдат най-облагодетелстван...
На този ден е допустимо да си припомните събития от предишното, които са ви наранили. Успокойте се, това не е най-важното сега. Тази карта е знак, че предстоят по-добри времена. Тя ни припомня, че сме в положение да оцелеем, макар всички трудности по пътя ни. Освободете се от предишното и започнете да вършиме проекти за бъдещето. 
Вторник - Четири чаши
Тази седмица би трябвало да извършите опит да пренасочите отрицателните си мисли в друго направление и надлежно да ги трансформирате в положителни. Голяма част от паниките ви ще изчезнат като пушек. 
Сряда - Три меча
На този ден ви чакат тежки диалози и решения. Действайте, едвам откакто се почувствате подготвени за това. Не приемайте безусловно изказванията на другите, че драматизирате ненужно. 
 Карта таро за деня, 4 юни Карта таро за деня, 4 юни
Денят на 4 юни ще премине под въздействието на таро карта Шут. На този ден е наложително да обмислите деликатно всяко деяние, което пре...
Четвъртък - Двойка пентакли
В четвъртък ще почувствате прилив на сила. Възможно е да получите непредвидени предложения, които ще изиграят значима роля в живота ви след време. Приемете смяната и няма да съжалявате. Не се опасявайте от нея, тъй като по този метод само се отдалечавате от задачата. 
Петък - Шестица пентакли
На този ден правете добрини даже и в случай че не се чувствате оценени. Помагайте на другите без да очаквате нищо в подмяна. Не се тревожете за нищо. Съдбата вижда напъните ви и след време ще получите великодушна компенсация от нея. 
Събота - Мечове
 Какво предсказват картите ТАРО за юни Какво предсказват картите ТАРО за юни
Картите Таро притеглят човечеството със своята мистичност и магия. Те са забулени в тайнството на многочислените митове и приказки, само че всъ...
Следвайте пътя си. Не позволявайте на никой да го промени. Много скоро ще съберете плодовете на вашите старания и ще осъзнаете, че всичко си е коствало. 
Важното сега е да се концентрирате и да не позволявате на никой да ви разсее. 
Неделя - Рицар пентакли
В момента няма изгода от отсрочване. Действайте и не губете време! Дори и да сте привикнали да обмисляте всичко авансово, в неделя няма да имате време за това. Захванете се незабавно за работа. 
За някои е допустимо ненадейно пътешестване. Ако това се случи, наслаждавайте се на живота и не мислете за бъдещето. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР