Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 18 до

...
Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 18 до
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 18 - 24 октомври

Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 18 до 24 октомври. Техните препоръки ще ви оказват помощ да постигнете задачите си.

Понеделник - Дявол

Запазете здравия разсъдък. Това ще ви помогне да избегнете досадни произшествия, водещи до огромни неприятности и проблеми. Картата предвещава огромни промени във всички аспекти на живота.

Вторник - Отшелник

По-добре е да прекарате деня в тишина, да преосмислите обстановката и да изготвите проект за деяние. Това ще ви помогне да разрешите с лекост проблемите, с които ще се сблъскате по пътя към поставените цели.

Сряда - Император

Арканата вещае превъзмогване на финансовите проблеми и разцвет в живота. Ще съумеете да реализирате победа в комплициран и безизходен проблем.

Ако поемете риск, ще привлечете шанса на ваша страна.

Четвъртък - Умереност

Тази карта предизвиква към успокоение и убеденост в себе си. Необходимо е да действате с сдържаност във всичко, с цел да постигнете мечтаните резултати и да не станете заложници на импулсивни дейности. 

Възможно е да се окажете във въртоп от събития. Не избързвайте с оценяване на обстановката.

Петък - Глупак

Арканата приканва да се откажете от прибързаността, която може да се окаже разрушителна за вас. Най-накрая ще може да се освободите от подозренията и да извършите крачка към задачата си. 

Събота - Луна

Доверете се на интуицията си и не бързайте да вземате значими решения. Най-после ще имате опцията да преодолеете всички компликации и да постигнете успех. 

Неделя - Сила

Тази карта дава обещание отличен свършек на седмицата. Най-после пречките по пътя към поставените цели ще отпаднат, само че в случай, че не се колебаете и работите интензивно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР