Натурализираният у нас чеченец Ахмед Магамаев стигна до финал на

...
Натурализираният у нас чеченец Ахмед Магамаев стигна до финал на
Коментари Харесай

Магамаев ще се бори за титлата, Янева и Милов - за бронза в Киев

Натурализираният у нас чеченец Ахмед Магамаев стигна до край на шампионата по битка, свободен жанр в Киев. В категория до 86 кг националът записа три победи, като на полуфиналите прегази с механически туш 10:0 украинеца Мохамед Али за 2,03 мин. И на следващия ден за купата ще спори с поляка Зежирзански.

В същата категория другият ни национал Джемал Али падна на старта от грузинеца Саба Чикрадзе с 0:3 и отпадна.

Юлияна Янева, носителката на международната купа от по-горната категория до 72 кг пък ще спори на следващия ден за бронза. На шампионата в Киев тя се бори в по-долната категория до 68 кг, реализира две победи, а на полуфинала бе спряна с 6:9 от Мерим Жуманазарова. В тази категория съперничката й завоюва златото на международната купа в Белград през декември.

До борба за бронза стигна и Кирил Милов в категория до 97 кг на класическия жанр. Още на старта асът ни загуби от бъдещия финалист Узур Джузупбеков с 5:6. В идващия кръг противникът му преодоля и другия ни представител Мариян Маринов, а на полуфиналите се оправи и с олимпийския, международен и европейски първенец Артур Алексанян.

Останалите ни представители не съумяха да стигнат до оценките през днешния ден.

Утре започват другите ни националит. На тепиха ще излезе трикратната еврошампионка Биляна Дудова (57), както и Едмонд Назарян и Иво Ангелов в категория до 60 кг на класическия жанр.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР