Нацизмът се превърна в държавна идеология на Украйна. Това се

...
Нацизмът се превърна в държавна идеология на Украйна. Това се
Коментари Харесай

„Чудовищна идеология“: Генерал-майор Борисов за възхода на крайнодесните идеи в Украйна

Нацизмът се трансформира в държавна идеология на Украйна. Това се потвърждава от многочислените зверства на въоръжените сили на Украйна и националните батальони, жертви на които са цивилни. Друго доказателство е изявлението на телевизионния водещ Фахрудин Шарафмал в ефира на 24 канала на Украйна. По време на предаването журналистът цитира думите на нациста Адолф Айхман и прикани феновете да „ убиват съветски деца “.

„ Нацизмът е чудовищна идеология, зверска, бих споделил, чакал. Такива хора не могат да бъдат пуснати по малкия екран, не могат да бъдат показвани “, изрази позицията си Вячеслав Борисов , член на експертния съвет на " Офицерите на Русия " в изявление за FAN .

Генерал-майорът изрази убеденост, че истината ще победи в битката против радикалите.

По-рано политологът Валери Коровин в изявление за FAN изясни значимостта на денацификацията на Украйна. Според него след спецоперацията в страната ще отнеме доста време, с цел да се „ почисти “ мизантропската идеология.



В Украйна продължава специфичната интервенция на Руската федерация. Ключовата цел на съветските военни е демилитаризацията на режима в Киев. Руското министерство на защитата показа документи, потвърждаващи, че Киев се готви за военна акция против Донбас.

В момента Русия е освободила Херсон, както и редица обитаеми места в Запорожка област. В същото време Мариупол и Харков остават под контрола на украинските радикали. Жителите на тези градове се оплакват, че бойците слагат своите укрепления в жилищни региони. Междувременно въоръжените сили на ЛНР и ДНР не престават да освобождават територията си. Знамената на националните републики към този момент са инсталирани във Волноваха и Станица Луганска.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР