Нацията може да е обсебена от резидентния злодей на The

...
Нацията може да е обсебена от резидентния злодей на The
Коментари Харесай

BBC The Traitors` Впечатляващата странична суматоха на Paul обяснява защо той е толкова популярен в шоуто

Нацията може да е захласната от резидентния изверг на The Traitors Пол Гортън - само че може да е изненада, че ежедневната му работа е надалеч от мрачните му каузи като изменник в шоуто на BBC.

Когато се описваше пред водещата Клаудия Уинкълман, 36-годишният сподели: „ Състезателен, нечовечен и... изменник “ – и той доказваше, че е прав през целия път. Противоречивият воин остави хората с отворена уста епизод след епизод – от хвърлянето на сътрудника изменник Аш Биби под рейса на кръглата маса до засяването на семето, че другият му асистент Майлс Астери е отровил обичаната на почитателите Даян Майлс. Драматични неща.

Но надалеч от интриги на телевизионния екран с вярата да завоюва парична премия до £120 000, Пол има доста друга странична блъсканица - и неговото впечатляващо занимание в действителност може да изясни за какво е толкоз известен в шоуто. „ Злият изверг “ от шоуто, който беше определен за „ най-популярен “ по време на предизвикателство, до момента не е бил видян от Faithfuls – и е допустимо той да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР