Нацията беше свикнала да вижда модели и филмови звезди като

...
Нацията беше свикнала да вижда модели и филмови звезди като
Коментари Харесай

Легендата на телевизионното шоу от 90-те е неузнаваема повече от 30 години след известни секси pin-up фотосесии

Нацията беше привикнала да вижда модели и кино звезди като pin-up през 90-те – до момента в който, т.е., Чарли Димок не се снабди с роля в сухопътните сили.

Известна с разхлабено накъдрената си алена коса и закачки дружно с водещия Алън Тичмарш, беше освежаващо по това време да видиш Чарли, на 57, щастлива да изцапа ръцете си в шоуто на BBC сред 1997 и 2005 година Тя също беше известна с привличащите вниманието си облекла, които я трансфораха в отговорно наслаждение за мъжете в цялата страна.

По времето на известността си, телевизионната персона пусна собствен личен календар, в който тя театралничи гола във вана с пуканки, а също и облегната на легло единствено с чифт високи токчета с розови листенца, сложени в близост нея. Тогава тя сподели: „ Голотата не е нещо, което естествено ми харесва. За фотосите на Ботичели не бях гола – бях в физически чорап. А фотосите с розови листенца бяха плашещи, тъй като имаха за цел да за рокли. След това дойдоха три кутии, цялостни с листенца - и без рокли. Всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР