Нацисткият режим на Путин, който се опитва да окупира независима

...
Нацисткият режим на Путин, който се опитва да окупира независима
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин вкарва хиляди ислямисти да се бият в Украйна

Нацисткият режим на Путин, който се пробва да окупира самостоятелна Украйна, е подготвен на всичко, с цел да извърши най-малко отчасти задачите си. Военнопрестъпникът в Кремъл съобщи през днешния ден, че желае да разреши на доброволци да се бият против украинските сили и утвърди предаването на пленени западни ракетни системи на подкрепяните от Русия терористи в Донбас и Луганск.

Руският министър на защитата Сергей Шойгу предложи създадени в Съединени американски щати противотанкови системи като " Джейвелин " и " Стингър " да бъдат предадени на бойци от разбунтувалите се Луганска и Донецка области.

Путин, който беше на среща на Руския съвет по национална сигурност, поддържа тази концепция. Той добави, че би трябвало да бъде разрешено на доброволци да се бият дружно с подкрепяните от Русия сили. Шойгу сподели, че от Близкия изток към този момент са постъпили поръчки от 16 000 доброволци - обикновено е да се заключи, че множеството от тях са ислямски терористи, които сякаш " православна " Русия желае да вкара в християнска Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР