Националното сдружение на общините в Република България обединява усилията на

...
Националното сдружение на общините в Република България обединява усилията на
Коментари Харесай

Габриел: Разчитаме на общините за достъпни послания относно приемането на еврото

" Националното съдружие на общините в Република България сплотява напъните на българските общини за отстояване на ползите на локалното самоуправление. Поздравявам сдружението и за интернационалната му активност. "
Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел на 37-то Общо заседание на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ).

Тя увери, че общините може да разчитат на Министерство на външните работи за образуване на среща на общините по протежението на Коридор 8, като засегна и тематиката за присъединението ни към Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) и Еврозоната.

" Присъединяването към Организацията за икономическо сътрудничество и раз ще послужи като катализатор за значими промени, ще увеличи и стандарта в живота. Ние разчитаме и на вас да доближи с доста налични послания до хората позитивните черти на бъдещото приемане на еврото. " - съобщи Мария Габриел.

Тя акцентира значимостта от акомодацията на нововъведенията към мощната страна на общините. " За нас нововъведенията са водещи и те са част от стратегическото партньорство с доста страни ", разяснява Габриел. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР