Националното съвещание на ДСБ е дало мандат на председателя Атанас

...
Националното съвещание на ДСБ е дало мандат на председателя Атанас
Коментари Харесай

Йордан Иванов: Ще водим разговори за предизборна коалиция между ДБ и ПП

Националното заседание на ДСБ е дало мандат на ръководителя Атанас Атанасов да води диалози за предизборна коалиция във формат " Демократична България " - " Продължаваме промяната ". Това разгласи зам.-председателят на ДСБ Йордан Иванов в ефира на Българска национална телевизия.
Прочетете още
" По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ", отговори Иванов на въпроса за какво обединенията не са се обединили по-рано. По думите му българските жители чакат влизане в Шенген и еврозоната, както и правосъдна промяна и повишение на благосъстоянието им.

" Това е обединяване точно на тези положителни сили, с цел да може да се позволи политическата рецесия в страната и положителните хора, тези които желаят промяна, да вървим напред ".

Демократична България в границите на една такава коалиция ще бъде позиционирана вдясно, като поръчител за 3% недостиг, за пропазарна мощ и облекчения за бизнеса, съобщи Иванов.

" Един необятен фронт на европейски сили би подсигурил излизане от политическата рецесия в страната ".

Според него ГЕРБ са напът да саботират влизането в еврозоната, саботирайки съвещанията на икономическата комисия в Народното събрание, където се разискват промени в Кодекса по застраховането. Коментира и износа на оръжие за Украйна

" Демократична България " имаше ясна позиция в остарелия кабинет. Щеше да е по-добре да бяхме изпратили оръжие от името на българската страна. Държавата трябваше да подкрепи Украйна още предходната година. Какво са правили частно-правни субекти, е радикално друг диалог ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР