Национално тол управление, което е част от структурата на Агенция

...
Национално тол управление, което е част от структурата на Агенция
Коментари Харесай

И Национално тол управление е вече обект от значение за националната сигурност

Национално тол ръководство, което е част от структурата на Агенция " Пътна инфраструктура ", е несъмнено на днешното съвещание на служебното държавно управление за стратегически обект от голяма важност за националната сигурност, откакто през предишния месец каминенът на Гълъб Донев взе сходно решение и във връзка с Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", написа.

Целта е на днешното разпореждане е застраховане на неговата съществена задача да обезпечава надеждно и безпроблемно действие на Електронната система за събиране на пътни такси и да дава качествена услуга по събиране на пътни такси за ползвателите на платените сектори от републиканската пътна мрежа, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет. Така Национално тол ръководство ще дава отговор на националните и европейските критерии за сигурност, софтуерен потенциал и високо равнище на успеваемост, показват още от Министерски съвет.

Правителството е приело и друга смяна в Постановление на Министерски съвет № 181 от 2009 година за установяване на стратегическите обекти и действия, които са от голяма важност за националната сигурност. С нея се заличават четири обекта от бранш " Транспорт " с номера 951, 708, 131 и 577. Според Министерския съвет това ще способства за изясняване и прецизиране на отговорностите и дилемите на Министерство на превоза и известията и ДА " Национална сигурност " във връзка с стратегическите обекти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР