Национално събрание свиква ГЕРБ на 13 март, за да преизбере

...
Национално събрание свиква ГЕРБ на 13 март, за да преизбере
Коментари Харесай

ГЕРБ преизбира Бойко Борисов за председател

Национално заседание привиква ГЕРБ на 13 март, с цел да преизбере водача си Бойко Борисов, научи “24 часа ”. Причината е, че е изминал мандатът на Борисов и по правилник би трябвало да се организира отчетно-изборно заседание.

То ще е с дневен ред от 7 точки, в които доклад ще дадат изпълнителната комисия и контролната комисия на партията. Ще се изберат и нови членове в тях. Ще бъдат избрани отново и зам.-председателите Томислав Дончев и Даниел Митов, научи още “24 часа ”. Националното заседание ще стартира в 12 часа в Изложбена зала 3 на “Интер експо център ”.

Последното заседание на ГЕРБ бе преди по-малко от година. На него от поста на зам.-председатели бяха отстранени кметовете на София Йорданка Фандъкова и на Бургас Димитър Николов. “Да не ме разбере някой неверно. Те остават от най-уважаваните, най-заслужилите, тъй че се надявам да не прочета заглавия, че е свалено доверието от тях. Точно противоположното - обичаме ги, почитаме ги, само че партийната работа изисква всекидневно наличие на събрания ”, изясни тогава Борисов и добави, че желае двамата да довършат умерено кметския си мандат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР