Национално проучване установи, че едва 22 сто от британците от

...
Национално проучване установи, че едва 22 сто от британците от
Коментари Харесай

Само 22 % от британците си сменят всеки ден бельото

Национално изследване откри, че едвам 22 100 от британците от мъжки пол си сменят долното долни дрехи всеки ден, до момента в който при дамите този % се оказал 18%, написа в. "Метро ".

Изданието се базира на изследване, осъществено от компанията Он бай измежду 2790 пълнолетни жители на Острова. Оказало се, че един на всеки 20 мъже, жители на Нейно Величество, носели мръсно долни дрехи 5 пъти, преди да се решат да го дадат за пране. Тези от тях, които щадят пералнята откъм долни дрехи, го сортирали по доста чудноват метод.

Двадесет и пет % от мъжете и 20 % от дамите посягали още веднъж към неизпраното долни дрехи, в случай че то не мирише на мръсно. А 29 % от британците и 30 % от британките го обличали, в случай че по него нямало забележими признаци от нечистотия, предава Българска телеграфна агенция.

На всеки му се е случвало при пиянска вечер и осъмване на друго място или на рок фестивал да занемари ненапълно промяната на бельото. Но от проучването на Он бай става видно, че нечистоплътните привички са доста по-вкоренени измежду нас, в сравнение с предполагахме. Статистически видяно, всеки от нас работи в службата с някой сътрудник с мръсно долни дрехи.

Лекарите предизвестяват, че това е доста порочна процедура, способстваща за развиването на рискови за здравето бактерии, като Ешерeхия коли, стафилококи и стрептококи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР