Национално представително проучване от април 2021 г., изготвено от агенция

...
Национално представително проучване от април 2021 г., изготвено от агенция
Коментари Харесай

Мъжете са по-големи оптимисти

Национално представително изследване от април 2021 година, направено от организация Алфа Рисърч по поръчка на марка сокове, които участват на нашия пазар от 25 години, демонстрира, че най-важните неща в живота са здравето и щастието на околните и обичани хора. Това показват 8 от всеки 10 индивида в изследването.

Материалната обезпеченост, работата и вероятността за бъдещето са значими по принцип, само че като непосреден източник на претърпени щастливи моменти остават на втори проект. И макар че тези данни са общовалидни в народен мащаб, хората от София са фокусирани повече върху материалното (33.6%) и доста държат да упражняват надзор над живота си, за разлика от живеещите в регионални градове и дребни обитаеми места (23%). Мъжете също имат по-голяма податливост да търсят повече сигурност за бъдещето, до момента в който дамите съумяват да оценят дребните неща в живота (42.9%, по отношение на 33.5% при мъжете). И при двата пола обаче с напредването на възрастта споделените моменти стават по-важни спрямо материалната обезпеченост. Едновременно с това мъжете са по-големи оптимисти и по-често гледат от свежата страна на живота (43.4%), до момента в който при нежния пол резултатите са много по-ниски - 31.9%.

Водещите три фактора, които могат да създадат един елементарен миг по-свеж, са слушането на обичана ария (43.5%), игра с децата или домашния любим (40.8%) и обичана храна и свежа напитка (26%). Далеч по-надолу в класацията остават практикуването на спорт (17.8%) и импровизиран шопинг (11.4%).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР