Националният център по ураганите на САЩ заяви, че ураганът Дориан

...
Националният център по ураганите на САЩ заяви, че ураганът Дориан
Коментари Харесай

Страшна буря връхлетя Бахамите

Националният център по ураганите на Съединени американски щати съобщи, че ураганът Дориан е достигнал Бахамските острови, предадоха американските медии. Ураганът прекатурна коли, отнесе покриви на къщи и събори електрически стълбове на Бахамите.

Бурята от пета категория е достигнала сушата при Елбоу Кей на островите Абако. Хората в региона са били призовани неотложно да си намерят леговище. Очаква се окото на постепенно придвижващата се стихия да доближи остров Гранд Бахама, предизвиквайки " пагубни условия ", разгласи американският център по ураганите. Би Би Си уточни, че чудовищната стихия може да е животозастрашаваща.

Бурята се движи на запад, само че се чака да завие на север и да мине около крайбрежията на Съединени американски щати през идващите дни. Американският президент Доналд Тръмп сподели, че щатите Флорида, Джорджия, Южна Каролина и Северна Каролина би трябвало да продължат своите мерки за бурята. Дориан е най-силната стихия в актуалната история, която връхлита северозападната част на Бахамите и се чака два дни да залива островите с поройни дъждове, високи талази и опустошителни ветрове, отбелязва „ Ройтерс “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР