Националният треньор по джудо при мъжете Атанас Герчев е дългогодишен

...
Националният треньор по джудо при мъжете Атанас Герчев е дългогодишен
Коментари Харесай

Атанас Герчев пред Sportal.bg: Ивайло показа, че може да направи чудеса

Националният треньор по джудо при мъжете Атанас Герчев е дълготраен треньор на Ивайло Иванов и Янислав Герчев. Вчера Иванов завоюва шампионата от сериите Гран При в Хага в категория до 81 кг, побеждавайки настоящия международен първенец. Янислав пък беше равносилен на един от планетарните първенци от преди няколко години в категория до 60 кг, само че след “златна точка” отстъпи в първия кръг. Днес тримата се завърнаха в България.
 Ивайло Иванов се прибра със злато от Гран При в Хага след победа на международния първенец @@@

“Този орден на Ивайло ни носи голямо облекчение. Имахме много проблеми, вие ги знаете, били сте съпричастни с тях. Не единствено преди шампионата, а постоянно съм вярвал, че той е кадърен и ще го направи - рано или късно. Имаше ред аргументи, заради които не съумя досега, само че в този момент няма да ги изреждам. Този миг пристигна и той го направи неповторимо - може би даже беше по-интересно, в сравнение с Големия шлем в Абу Даби през 2015 година. Тук той обърна две доста тежки срещи - 30 секунди преди края губеше и във финала, и преди този момент за излизането от група, само че победи - обърна ги, което демонстрира, че той може да направи чудеса”, сподели Герчев в особено изявление за Sportal.bg .
 Ивайло Иванов се прибра със злато от Гран При в Хага след победа на международния първенец @@@

Колко съществени са били компликациите пред Ивайло Иванов, Янислав Герчев и Атанас Герчев в последните месеци, ще съумеят ли да се преборят за олимпийски квоти за Токио 2020 - отговорите на тези и още доста други забавни въпроси ще намерите в цялото изявление, което може да намерите във видеото. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от завръщането на Ивайло Иванов със златния орден ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР