Националният стадион Васил Левски се превърна в най-желания за домакинстване

...
Националният стадион Васил Левски се превърна в най-желания за домакинстване
Коментари Харесай

Три отбора искат стадион Васил Левски“ за Лигата на конференциите

Националният стадион " Васил Левски " се трансформира в най-желания за домакинстване в евротурнирите, написа " Тема Спорт ". Основната причина е, че единствено той дава отговор пред УЕФА.

Нещо, което вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков се опита да отхвърли, като разгласи, че трикольорите играят в Разград, тъй като оборудването в центъра на София има проблем с осветлението. Нещо, което очевадно не дава отговор на истината.
 Станислав Генчев пипа Локо (София) откъм гърба
Станислав Генчев пипа Локо (София) откъм гърба

Налага се...

Причината е, че " Васил Левски " при вероятно присъединяване в квалификациите на Лигата на конференциите са вписали в лицензионните си документи Славия, Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948.

Нещо повече, националният стадион са декларирали и от ЦСКА, само че като различен вид. Първата алтернатива, най-малко за началните квалификационни кръгове, си остава " Българска войска ". Там обаче се чака и стартирането на строителни действия.

Опция в София е и стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", само че нито един от въпросните клубове не е вписал клубното оборудване на Левски.
 Заги: Време е да си повярваме
Заги: Време е да си повярваме

Играхме напрегнат, разяснява треньорът на Славия

От Славия са могли да аплайват и със своя стадион за началните кръгове. " Александър Шаламанов " приема семействата на младежкия народен тим и е могъл да получи зелена светлина от УЕФА, само че белите са решили напряко да впишат " Васил Левски ".

Явно пък причина националите да не играят в центъра на София напълно не е в стадиона, както се пробват да убедят от БФС.

Както е известно, ФК ЦСКА 1948 и Локомотив (София) се изправят един против различен в полуфиналите за Купата на България. Славия пък има алтернатива да стигне до евротурнирите през бараж.
 Тодор Янчев ще приказва преди дуела с Локомотив (Пловдив)
Тодор Янчев ще приказва преди дуела с Локомотив (Пловдив)

От клуба предлагат на всички публицисти, фотографи и оператори да заемат местата си в залата допустимо най-рано, с цел да няма скупчвания.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР