Националният стадион Васил Левски се нареди до водещите спортни съоръжения

...
Националният стадион Васил Левски се нареди до водещите спортни съоръжения
Коментари Харесай

Модерна система за видеонаблюдение ще следи за сигурността на "Васил Левски"

Националният стадион " Васил Левски " се подреди до водещите спортни уреди в Европа, откакто вкара в употреба една от най-модерните системи за видеонаблюдение, оповестиха от Национална спортна база ЕАД.

Монтирани са повече от 100 спомагателни камери към съществуващите досега. Те са с висока разграничителна дарба (4K) и могат да обезпечат нужната видимост, без значение от метеорологичната конюнктура, дистанцията, или възможни резултати от фойерверки или други заслепителни пиротехнически средства. При снимане, всяка една оперативна точка има достъп от 3 разнообразни ъгъла.

Новата система за видеонаблюдение дава отговор на всички европейски стандарти, а също по този начин и на условията на ФИФА и УЕФА.

Чрез нея всичките 41 500 места на стадиона към този момент могат да бъдат следени от органите на реда. Под видеоконтрол са още подстъпите към оборудването и всички входове.

С новата система за видеонаблюдение от Национална спортна база ще подсигуряват сигурността на феновете и участниците в мероприятията, провеждани на стадиона.

Оперирането на камерите ще се реализира от построената за задачата зала за наблюдаване, която е оборудвана с професионални монитори с висока резолюция и нужния брой устройства за кратковременен запис на фрагментите. Ако има нарушаване, то може да бъде гледано в три разнообразни времеви диапазона.

Завършен е и планът за видеонаблюдение на обществения паркинг на Национална спортна база, който се намира от страната на бранш " Г " на стадиона, се споделя още в известието.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР