Националният стадион Васил Левски отговаря на всички изисквания, за да

...
Националният стадион Васил Левски отговаря на всички изисквания, за да
Коментари Харесай

ЦСКА е готов да посрещне реванша с Виктория

Националният стадион " Васил Левски " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:00 часа реванша за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите сред ЦСКА и чешкия Виктория (Пилзен), осведомиха " алените ".

Делегатът на срещата - Чарлз Шак от Люксембург, инспектира за последно оборудването и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Виктория (Пилзен) ще бъдат в мрачно синя екипировка. Вратарът на ЦСКА ще бъде със сив състезателен екип, а стражът на съперника - с оранжево облекло.
 Христо Стоичков ще бъде кореспондент на ЦСКА - Виктория (Пилзен)
Христо Стоичков ще бъде кореспондент на ЦСКА - Виктория (Пилзен)

Получи акредитация

Четиримата съдии на евромача са от Турция - Али Палабиик (главен), Сейхун Сесигюзел (първи асистент), Серкан Олгюнчан (втори асистент), Мете Калкаван (четвърти), а Хуан Антонио Фернандес Марин от Испания ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

На касата на стадион " Българска войска " към момента се продават билети за дуела на цена от 25 лв. за бранш " А " и 15 лв. за секторите " В " и " Г ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР